Koeiendans op Nieuw Bureveld De Bilt

Koeiendans Boerderij Nieuw Bureveld De Bilt

Koeiendans Boerderij Nieuw Bureveld De Bilt altijd weer een uniek evenement

Vandaag was heet zover. De koeien gingen naar buiten op Zorgboerderij Nieuw Bureveld in De Bilt. Ook dit jaar weer trok dit evenement voor mens en dier veel kijkers. Het mooie weer heeft hierbij zeker geholpen. In twee shifts gingen de koeien naar buiten. Om elf- en om één uur was het een drukte van belang op de weide naast de stallen.

Kort na de eerste groep koeien was er nog een evenement en werden de zonnepanelen op de daken van de stallen in gebruik genomen. Hierover berichten we morgen!

Voor meer foto’s en nabestellingen KLIK HIER!

Koeiendans Boerderij Nieuw Bureveld De Bilt

Alvorens de koeien naar buiten gingen, kon je ze eerst nog ven aaien

Koeiendans Boerderij Nieuw Bureveld De Bilt

Dolle pret de eerste kwamen naar buiten

Koeiendans Boerderij Nieuw Bureveld De Bilt

Elke vierkante meter werd gebruikt om te dansen

Koeiendans Boerderij Nieuw Bureveld De Bilt

Doe eens gek

Koeiendans Boerderij Nieuw Bureveld De Bilt

Ook de varkentjes konden zich verheugen in veel aandacht

Koeiendans Boerderij Nieuw Bureveld De Bilt

En natuurlijk het traditionele koeienspringkussen

Koeiendans op Nieuw Bureveld De Bilt

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht