Kinderopvang ’t Mereltje geeft startschot bouw Julianalaan

Kinderopvang t-Mereltje startschot Nieuwbouw Julianalaan Bilthoven

Een toast als startschort voor de bouwwerkzaamheden bij het onlangs geplaatste bouwbord

Onlangs werd er op de Julianalaan een klein maar belangrijk feestje gevierd. Op deze zonovergoten middag werd met het plaatsen van het bouwbord het startschot gegeven voor de nieuwbouw van Kinderopvang ’t Mereltje op de Julianalaan inclusief twee appartementen.

Na ruim 5,5 jaar is het dan zover. De plannen zijn goedgekeurd en de bouwers staan klaar om na de bouwvak te beginnen. Jacqueline Teunissen, eigenaar van ’t Mereltje hierover: “Het was een pittig traject, wat ook nog eens een crisis heeft overleeft. De ondernemer in mij heeft altijd gezegd dat het weer beter zou worden. Dus heb ik doorgezet. Inmiddels gaat het in de kinderopvang de goede kant op, ook wat betreft de overheid. We gaan dus definitief beginnen!”

Ronde hoeken

Er is gekozen voor een gebouw met afgeronde hoeken. Dit oogt vriendelijke en is bovendien duurzaam. Verder wordt het gebouw met duurzame materialen gebouwd en worden er zonnepanelen op het dak neergezet. Van binnen wordt het vooral gezellig en huiselijk. De opvang biedt plek voor 9 nieuwe groepen voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Kan niet wachten

“in de tussentijd kan ik niet wachten tot het af is”, vervolgt Jacqueline. “En eenmaal af – planning is najaar 2019 – dan zet ik de deuren open en heet ik een ieder welkom om het te komen bekijken!”

Kinderopvang t-Mereltje Nieuwbouw Julianalaan Bilthoven

Directie, managers, personeel én de buurvrouw op de foto met het nieuwe bouwbord

Kinderopvang ’t Mereltje geeft startschot bouw Julianalaan

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht