Veldhoven Interieurs woninginrichting sinds 1919

Veldhoven Interieurs Bilthoven 100 Jaar

Het team van Veldhoven Interieurs staat u persoonlijk en professioneel terzijde

Dit jaar viert Veldhoven Interieurs Bilthoven haar 100 jarig bestaan. Precies honderd jaar geleden startte Aart Veldhoven sr. met zijn broer Henk een verhuisbedrijf met meubelopslag aan de Paltzerweg in Bilthoven. In die tijd verzorgde het verhuisbedrijf ook de stoffering en het naaien van gordijnen.

Een eeuw geschiedenis

Veldhoven Interieurs is inmiddels een eeuw specialist in woninginrichting. Het bedrijf kent vanzelfsprekend een rijke geschiedenis. Na de Paltzerweg verhuisde het bedrijf naar de Van Dijcklaan. Het verhuisbedrijf stopt en Veldhoven legt zich volledig toe op woningstoffering en wat kleinmeubelen.

Het bedrijf ontwikkelde door en in 1974 wordt aan de Vinkelaan een winkelpand van 250 vierkante meter betrokken; de huidige locatie van Veldhoven Interieurs. De collectie wordt in die tijd fors uitgebreid met meubelen, kasten en  verlichting. Bovendien legt men zich eveneens toe op maatwerk!

Door het hele land

Inmiddels is het winkelpand na twee uitbreidingen ruim 1000 vierkante meter groot en is de collectie verder uitgebreid. De dagelijkse leiding is in handen van Janine Veldhoven, inmiddels de vierde generatie. Veldhoven Interieurs is in een eeuw tijd uitgegroeid tot interieurspecialist met vele trouwe klanten in Bilthoven en omgeving. “We hebben veel klanten in de regio maar ook zelfs verspreid over heel Nederland!” vertelt Janine.

Jubileumjaar 2019

“Dit jaar maken we er een echt feest van,” vervolgt Janine. “De aftrap van het jubileumjaar was op 8 en 9 februari j.l. met een kastenshow van Interlübke. Het eerstvolgende evenement is op zaterdag 23 maart a.s. met een informatiedag op het gebied van zonwering, domotica en klimaat. Op die dag hebben we diverse experts in huis, waaronder op het gebied van klimaatbeheersing en warmtepompen.”

 ‘Stofwolk’

Het volgende creatieve evenement wordt samen met P. Doek Mode Bilthoven georganiseerd. Gordijn- en meubelstoffen worden op een creatieve manier verbonden en tot damesmode verwerkt. In beide winkels wordt hier aandacht aan besteed. Dit vindt plaats onder de naam ‘Stofwolk’ van 7 t/m 21 mei 2019.

Adviesdag meubelstoffering

Op zaterdag 31 augustus 2019 wordt Veldhoven Interieurs omgebouwd tot een atelier. Op deze dag wordt een demonstratie gegeven van het stofferen van een klassiek meubel. “Bezoekers kunnen een foto meenemen van een eigen meubelstuk dat ze willen laten voorzien van nieuwe bekleding,” vertelt Janine. “Wij zoeken gezamenlijk naar een passende stof uit ons grote assortiment en men gaat naar huis met een offerte.”

Benefietdiner voor KIKA

“Ons meest bijzondere evenement vindt plaats op maandagavond 14 oktober 2019,” vertelt Janine met trots. “In samenwerking met Settlers Restaurant Bilthoven organiseren wij een benefietdiner voor 45 gasten. De gehele opbrengst – niet alleen de winst – gaat naar KIKA. De gasten dineren aan de diverse eetkamertafels door de hele winkel heen. Wij willen hiermee een aparte en gezellige sfeer creëren. De kosten voor het viergangen diner bedragen € 42,50. Geïnteresseerden kunnen zich via het contactformulier op de website opgeven. Binnenkort komt er ook een speciale button op onze website.”

Zwitserse lifestyle

Op zaterdag 2 november 2019 volgt dan een dag die helemaal in het teken staat van Zwitserse fabrikanten zoals De Sede. “Onze winkel zal dan absoluut een alpentintje krijgen met St. Bernardhond Seppie, raclette en winterentourage in samenwerking met MK Skiservice Bilthoven,” aldus Janine. “Wij zijn nog wel bezig om deze avond vorm te geven en nog meer Zwitsers in huis te halen.”

Jubileumavond 100 jaar Veldhoven Interieurs

“Uiteindelijk hebben we op vrijdag 13 december 2019 onze jubileumreceptie,” aldus Janine. “Officieel is Veldhoven gestart op 1 december 1919 het is leuk om dit jubileumjaar dan officieel te vieren met een receptie voor onze klanten en relaties.”

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de activiteiten? Vul dan uw naam en e-mailadres in (u treft deze onderaan iedere pagina) op de website van Veldhoven Interieurs en u ontvangt dan de uitnodigingen voor alle evenementen per mail-nieuwsbrief.

Veldhoven Interieurs
Vinkenlaan 31
3722 AH Bilthoven
Veldhoveninterieurs.nl
Telefoon: 030 2282591
E-mail: welkom@veldhoveninterieurs.nl

Veldhoven Interieurs Bilthoven 100 Jaar

Zithoeken

Veldhoven Interieurs Bilthoven 100 Jaar

Eethoeken

Veldhoven Interieurs Bilthoven 100 Jaar

Kasten

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht