AANKONDIGING Rading Spoor 2018!

Rading Spoor Hollandsche Rading open dag 2017

Rading Spoor tijdens de open dag in 2017!

Op zaterdag 25 augustus wordt de jaarlijkse open dag van Rading Spoor in Hollandsche Rading gehouden. Het evenement is voor bezoekers toegankelijk van 10:00 uur tot 17:00 uur, en zal gehouden worden op het terrein achter het voormalig internaat de Hertenkamp aan de Karnemelksweg 8 in Hollandsche Rading.

Het is een heel gezellige dag, waarbij het rijplezier van machinisten en passagiers voorop staat! De prachtige baan is gelegen in het bos van Hollandsche Rading aan de Karnemelksweg. Naast stoomlocomotieven, in diverse schalen (spoorwijdte van 3,5”, 5”en 7 ¼”. en Spoor 1), rijden ook elektrisch- en met een verbrandingsmotor aangedreven locomotieven rond. In diverse kramen zijn bovendien stationaire- of in aanbouw zijnde modellen te bewonderen. De stoomtrekkers en -walsen, rijden bovendien ook rond in het bos.

Rading Spoor Hollandsche Rading open dag 2017

Dit model was in 2017 in aanbouw. Wie weet rijdt deze dit jaar!

Rading Spoor Hollandsche Rading open dag 2017

Ook dit jaar zijn er weer diverse locomobielen

Rading Spoor Hollandsche Rading open dag 2017

Vele stands met de mooiste stoom-modellen

Rading Spoor Hollandsche Rading open dag 2017

Ook diesels rijden er rond

Rading Spoor Hollandsche Rading open dag 2018

Een oersterk werkpaard

Rading Spoor Hollandsche Rading open dag 2018

Met veel zorg en geduld wordt het onderhoud gepleegd en de loc onder stoom gebracht

AANKONDIGING Rading Spoor 2018!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht