AANKONDIGING Open huis Het Lichtruim zaterdag 1 september

Open Huis Het Lichtruim Kunstenhuis Idea Bibliotheek De Bilt Bilthoven

Open Huis Het Lichtruim –  ook dit jaar met vele optredens op het voorplein

Op zaterdag 1 september, van 12.00 tot 16.00 uur staan de deuren van Het Lichtruim wagenwijd open! Het Lichtruim aan het Planetenplein in Bilthoven bestaat 5 jaar en dat wordt gevierd! Tijdens het Open Huis kun je bij alle gebruikers en zelfs bij de bewoners op bezoek. In het hele gebouw en op het voorplein worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Op het buitenpodium spelen bandjes en docenten van de KunstenHuis Muziekschool en geven de dansgroepen een show.

Kunstenhuis De Bilt / Muziekschool, IDEA Bibliotheek, Steunpunt Vluchtelingen, Basisschool Wereldwijs, Kinderopvang De Bilt

Binnen bij het KunstenHuis / Muziekschool kun je muziekinstrumenten uitproberen en proeflessen muziek volgen. Er zijn workshops theater, dans, 3D kunst maken, waar je gratis aan meedoet. De docenten staan je met plezier en kundigheid te woord en helpen je de cursus te vinden die bij jou past. Bij IDEA Bibliotheek is er Muziek op Schoot, kun je Dolfje Weerwolfje ontmoeten of een speurtocht doen. Steunpunt Vluchtelingen De Bilt verzorgt een Arabische les, Basisschool Wereldwijs een kleurwedstrijd en bij Kinderopvang De Bilt komt een goochelaar.

Centrum Jeugd en Gezin, Buurtboerderij De Schaapskooi, Reinaerde

Bij Centrum Jeugd en Gezin kun je kleding ruilen en De Schaapskooi verandert in een waar speelparadijs. Iedereen is welkom om uit te proberen, mee te doen, de sfeer te proeven, vragen te stellen, zich te laten inspireren en natuurlijk in te schrijven voor het nieuwe seizoen. Alle activiteiten zijn gratis. Tussendoor  geniet je van een kleine versnapering op het terras, verzorgd door Reinaerde. En natuurlijk is er taart!

Adres: Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven

Open Huis Het Lichtruim

Open Huis Het Lichtruim / KunstenHuis

Open Huis Het Lichtruim Kunstenhuis Idea Bibliotheek De Bilt Bilthoven

Probeer je favoriete instrument

Open Huis Het Lichtruim Kunstenhuis Idea Bibliotheek De Bilt Bilthoven

Kom kijken naar de diverse dansdemonstraties

Open Huis Het Lichtruim Kunstenhuis Idea Bibliotheek De Bilt Bilthoven

Ga zelf aan de slag

Open Huis Het Lichtruim Kunstenhuis Idea Bibliotheek De Bilt Bilthoven

Wil je vioolspelen? Kom langs en probeer het!

Open Huis Het Lichtruim Kunstenhuis Idea Bibliotheek De Bilt Bilthoven

Op het voorplein spelen diverse bands en instrumentalisten van de Muziekschool

Open Huis Het Lichtruim Kunstenhuis Idea Bibliotheek De Bilt Bilthoven

Ervaren docenten leren je met liefde en geduld de eerste noten

AANKONDIGING Open dag Het Lichtruim

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht