10de editie Marktdag met Oldtimers groot succes!

Markt- en Oldtimerdag De Bilt 2018

10de editie Marktdag met Oldtimers groot succes!

De 10de editie van de Marktdag met Oldtimers was een groot succes. Rond de Dorpskerk en in de Dorpsstraat konden bezoekers rondstruinen in de vrijetijdsbraderie, een tweedehands boekenmarkt, een kledingmarkt, een rommelmarkt en een bloemenkiosk.  Er was muziek en er waren optredens. Ook kon de toren van de Dorpskerk beklommen worden. De opbrengst van een en ander is bestemd voor diverse goede doelen.

Bekijk hieronder de foto’s voor een sfeerimpressie!

Deze fleurige spullen worden verkocht voor een goed doel

Tijd voor koffie!

Het beklimmen van de toren was voor velen weer een avontuur

Heerlijk tweedehands boeken kopen voor weinig geld

Een optreden van Country Line Dancers Born Country

In de loop van de ochtend komt het zonnetje er bij

Budgetkring De Bilt is ook vertegenwoordigd

Accoladezorg kan nog vrijwilligers gebruiken!

10de editie Markt- en Oldtimerdag De Bilt 2018 was een groot succes!

Markt- en Oldtimerdag 2018

Over de Oldtimers doen we morgen verslag!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht