Lekker sfeertje op de Kunstmarkt 2018

Kinderen krijgen een dansles van een docent van het Kunstenhuis. Dat is dikke pret!

De Kunstmarkt 2018 is zeer goed bezocht. Bezoekers hebben zich prima vermaakt met de kunststalletjes, theater, muziek, hapjes en drankjes. Wij maakten een sfeerimpressie aan het eind van de zaterdagmiddag.

Bij de ingang van het van Boetzelaerpark hangt een kunstwerk in de lucht

Lekker tekenen en schilderen begeleid door docenten van het Kunstenhuis

Gezellig met het hele gezin de Kunstmarkt beleven

Veel belangstelling voor deze sieraden

Heerlijk spelen in de waterballen

Het Weeshuis van de Kunst geeft acte de presence!

Op het podium zingt Jeffrey de sterren van de hemel en Bas begeleidt hem

Grappige poppen op stok

Een van de vele kraampjes met kleurrijke kunst

Kunstmarkt 2018

Hier kun je inzicht krijgen in je toekomst, bijvoorbeeld met tarotkaarten

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht