Heb je een oldtimer? Rij dan mee aan de Oldtimerdag van De Koperwiek

Oldtimerdag Koperwiek Bilthoven

Heb je een leuke old- of youngitmer? Rij dan mee met de Oldtimerdag van De Koperwiek in Bilthoven!

Op zondag 26 mei 2019 vindt bij De Koperwiek alweer voor de derde keer de Oldtimerdag plaats. De bewoners van de woonzorgcentra van De Bilthuysen kunnen meedoen aan deze dag. Velen zijn nu al enthousiast en hebben er erg veel zin in om een om een rondrit te maken in een oldtimer.

Heb je een oldtimer en wil je meedoen?

Door het grote enthousiasme van de bewoners is de organisatie op zoek is naar nog meer eigenaren van oldtimers die deze bewoners een onvergetelijke dag willen bezorgen. Ook wordt gezocht naar vrijwilligers die deze dag een helpend hand willen bieden.

Programma:

13:45 uur: oldtimershow op het parkeerterrein van De Koperwiek, koperwieklaan 3, Bilthoven
14:15 uur: feestelijke opening van de oldtimerdag door burgemeester Sjoerd Potters
14:30 uur – 17:00 uur: bewoners maken een rondrit met een oldtimer
17:00 uur: gezellig afsluiting van deze dag op het parkeerterrein van De Koperwiek

Kom kijken!

Het is ook altijd leuk om te komen kijken tijdens de oldtimershow, mooie foto’s te maken en om de bewoners uit te zwaaien. Een draaiorgel en het zangduo Sorelle Cantanti maken het feest compleet!

Neem contact op!

Heeft u interesse om te komen rijden met uw prachtige oldtimer en wilt u meer informatie? Het contactpersoon is Christiaan van Nispen van Rallytours en te bereiken via christiaan@rallytours.nl.
Vrijwilligers voor deze oldtimerdag kunnen zich opgeven bij Judith Scheepstra, activiteitenbegeleider van De Koperwiek via j.scheepstra@debilthuysen.nl.

Nog even terugkijken?

Voor de 2017-editie klik HIER!

Voor de 2018-editie klik HIER!

Oldtimerdag Koperwiek Bilthoven

Vorig jaar werd de oltimertocht verreden in zomerse omstandigheden. Het dak kon er af!

Oldtimerdag Koperwiek Bilthoven

Voorafgaand aan de rit is er voldoende tijd om al het moois te bekijken!

Een impressie van de Oldtimerdag in 2017 van De Koperwiek en De Biltse Hof

Zowel old- tot youngtimers zijn deze dag aanwezig

Oldtimerdag Koperwiek Bilthoven

Kom gezellig kijken en de bewoners uitzwaaien!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht