Burendag op de Dierenweide Maartensdijk

Dierenweide Maartensdijk Opknapbeurt Burendag 2018

Klussers en kijkers tijdens Burendag 2018 in Maartensdijk

Afgelopen vrijdag en zaterdag was het een drukte van belang rondom de Dierenweide in Maartensdijk. Het bestuur had Burendag als aanleiding genomen om veel zaken op de weide aan te pakken en/of op te knappen. Velen kwamen die dag kijken, maar vooral ook klussen. 

Zo werd het dak van de kippenstal vernieuwd, het hoofdgebouwtje geheel geschilderd en voorzien van nieuwe gevelbekleding en werd er gesnoeid rondom de vijver. Vrijdagavond startte al een groep vrijwilligers met de voorbereiding en zaterdag waren de eerst al om kwart over zes aanwezig, om pas na zes uur huiswaarts te keren! Kortom, veel enthousiasme om de Dierenweide op te knappen en nieuwe plannen te realiseren. Volgens Edwin Plug moeten velen wel helemaal kapot op de bank hebben gelegen zaterdagavond!

Dierenweide Maartensdijk Opknapbeurt Burendag 2018

Ook de allerkleinste ‘Superman’ kluste mee

Dierenweide Maartensdijk Opknapbeurt Burendag 2018

Een spandoek en stapels hout die deze dag nog moesten worden verwerkt. Natuurlijk ontbrak een springkussen niet

Dierenweide Maartensdijk Opknapbeurt Burendag 2018

Ook de konijnen kregen een aansprekend nieuw huis!

Dierenweide Maartensdijk Opknapbeurt Burendag 2018

Voorzitter Gert-Jan Weierink kan terugkijken op een zeer geslaagde dag met heel veel inzet van vrijwilligers. Zelf maakte hij heel wat metertjes met de schuurmachine

Burendag op de Dierenweide Maartensdijk

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht