Op Sandwijck begint het te herfsten!

De brandrode koetjes van Zorgboerderij Nieuw Bureveld liggen hier op Sandwijck heerlijk te rusten na het grazen

Wind, donkergrijze wolken en de eerste herfstbuien zitten er op. Een wandeling op Sandwijck brengt ons helemaal in herfstsferen. Kastanjes, bessen en bramen, dikke rietsigaren, bloeiende herfsttijloos, elfenbanken, taxusvruchten, eikels, dikke rode libellen en vooral brandrode koetjes die het landschap bij Sandwijck opvrolijken met hun glanzende vacht die prachtige oplicht in de felle herfstzon.

Huize Sandwijck wordt nog mooier als de brandrode koetjes er voor gedrapeerd liggen

Tamme kastanjes bij de vleet

Herfsttijloos lijkt op de krokus maar bloeit toch echt alleen in de herfst

Die zwarte braam was erg lekker!

Dikke rietsigaren zie je nu overal op Sandwijck

Mooie hè, een libelle in herfstkleuren!

Indrukwekkend is deze brandrode meneer, maar hij denkt nu alleen aan grazen!

Taxusvruchten, zien er lekker uit, maar je moet ze niet eten!

De folly blijft bezoekers intrigeren. Er is een leuk nieuw bankje bij geplaatst zo dat je er nu in de herfstzon kunt zitten

Op Sandwijck begint het te herfsten

Elfenbanken aan de voet van een grote beuk. Mooi, maar het is geen goed teken!

Eikels zijn er heel veel dit jaar. Herten lusten ze graag!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht