Vrijwilligersbanenmarkt MENS De Bilt Succes!

MENS De Bilt Vrijwilligersbanenmarkt 2018

Stichting Eet Mee kreeg ook veel bijval!

Al om elf uur was het gezellig druk in Het Lichtruim op de Vrijwilligersbanenmarkt van MENS De Bilt. Naast deze markt, waren er ook locaties die konden worden bezocht door aspirant vrijwilligers, de zogenaamde Vrijwilligersbanenroute. Veel instanties waren op zoek naar nieuwe vrijwilligers en probeerden de bezoekers over te halen om bij hen vrijwilligers werk te doen.

De Vrijwilligersbanenmarkt, die door wethouder Madeleine Bakker-Smit werd geopend, kreeg veel bezoekers. Het was telkens gezellig druk. De bezoekers gingen in gesprek met de aanwezige instanties, die op hun beurt naar huis gingen met een lijst met nieuwe vrijwilligers! Kortom, een geslaagd evenement.

 

MENS De Bilt Vrijwilligersbanenmarkt 2018

Evenals het Ronald McDonald Huis Utrecht/De Bilt

MENS De Bilt Vrijwilligersbanenmarkt 2018

Mia en Jan vertegenwoordigden zorginstelling d’Amandelboom Bilthoven

MENS De Bilt Vrijwilligersbanenmarkt 2018

Ook Voedselbank De Bilt was er

MENS De Bilt Vrijwilligersbanenmarkt 2018

Zideris en Zorgboerderij Griftenstein & Zorg waren ook op zoek naar vrijwilligers

MENS De Bilt Vrijwilligersbanenmarkt 2018

Ook buiten waren er diverse dingen te doen in het kader van ‘Wat Beweegt Jou?’. Hier neemt dochter het op tegen vader

MENS De Bilt Vrijwilligersbanenmarkt 2018

Het team van de Vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt was er natuurlijk ook! Bestaande uit Jolijn Jurgens, Janet Sonnemans en Patricia Boessen

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht