Officiële opening gebouwen Kinderboerderij De Schaapskooi

Opening nieuwe gebouwen Kinderboerderij De Schaapskooi

Wethouder Anne Brommersma gaf de ontvangen vogelhuisjes weer terug aan De Schaapskooi. Els en Tessa van Reinaerde waren er heel blij mee en weten wel een mooi plekje. Verder overhandigt de wethouder een cadeau aan Robbert in de vorm van een appelboom voor het nieuwe Plukdoolhof

Vanmiddag werden de nieuwe gebouwen op het terrein van Kinderboerderij De Schaapskooi officieel geopend. Ook vond de symbolische overdracht van deze gebouwen plaats aan de gemeente De Bilt, vertegenwoordigd door wethouder Anne Brommersma. Het gaat hierbij om de hooimijt, de uitbreiding van de kantine waar ook de Postduivenvereniging De Bilt een plekje vindt én een fantastische kapschuur.

Middels de overdracht van twee vogelhuisjes vond de symbolische overdracht plaats. Het idee van de wethouder was dat de beide vogelhuisjes toch het beste plekje konden krijgen op de kinderboerderij zelf. Daarom droeg zij op haar beurt de vogelhuisjes over aan Els en Tessa. Ook had Anne Brommersma een cadeau voor het nieuwe nog in te richten Plukdoolhof van De Schaapskooi. De appelboom – een Granny Smith – werd overhandigd aan Robbert die er wel raad mee weet.

Opening nieuwe gebouwen Kinderboerderij De Schaapskooi

Vele cliënten en vrijwilligers van Reinaerde waren naar de overdracht gekomen

Opening nieuwe gebouwen Kinderboerderij De Schaapskooi

Ook Margreet van Ommering, regiomanager Reinaerde, gaf een korte toelichting

Opening nieuwe gebouwen Kinderboerderij De Schaapskooi

Stefan Poelman – manager Reinaerde – gaf in de vorm van twee vogelhuisjes symbolisch de nieuwe gebouwen aan gemeente De Bilt

Opening nieuwe gebouwen Kinderboerderij De Schaapskooi

Speciaal voor de Postduivenvereniging De Bilt had men een bord gemaakt voor hun clubhuis op het terrein van De Schaapskooi. De secretaris nam het maar al te graag in ontvangst

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht