DeBiltByBike een bijzonder fietsevenement op zaterdag 7 september

De Bilt by Bike Rotary De Bilt-Bilthoven 7 september 2019 De Bilt by Bike

De organisatie van DeBiltByBike bestaat uit vier leden van de Rotary Club De Bilt-Bilthoven, Klaas van der Valk, Krijn Olthof, Paul Berger en Patrick Waardijk. De mannen hebben er echt zin in om er een top evenement van te maken!

Op zaterdag 7 september 2019 vindt er een bijzonder fietsevenement plaats in de gemeente De Bilt. Een fietstocht voor jong en oud om geld in te zamelen voor Stichting Hartekind en een Groene Speel-Leerplek in het Centrum van Bilthoven. De tocht wordt  georganiseerd door Rotary Club De Bilt-Bilthoven. Onderweg zijn de deelnemers aan de fietstocht te gast bij zes bijzondere bedrijven en instellingen. Bovendien is het evenement feestelijk omkleed met muziek en versnaperingen. Kortom, echt een dag die je niet wilt missen.

Fiets gezellig mee!

En steun de goede doelen: Stichting Hartekind en een Groene Speel-Leerplek in het centrum van Bilthoven. Er zijn twee prachtige routes uitgezet die door de gehele gemeente voeren: een korte route van ruim 15 km en een langere route van 30 km. De tocht is prima geschikt om samen met kinderen te fietsen.

Open deuren

Onderweg zetten enkele bijzondere lokale bedrijven en instellingen hun deuren open om zich te presenteren aan de deelnemers.  Je kunt een kijkje nemen bij biologische boerderij De Bonte Parels in Westbroek, je fietst letterlijk door het Helen Dowling Instituut, gaat op bezoek bij een van ‘s lands grootste wijnimporteurs LFE in Maartensdijk, fietst door de werkplaats van Autobedrijf De Rooij, neemt een kijkje bij Boerderij Eyckenstein en je kunt poolshoogte nemen bij de Julianaschool in Bilthoven, een van de partners van de Groene Speel-Leerplek in het centrum van Bilthoven.

Het programma

De fietstocht start en finisht bij Het Nieuwe Lyceum in Bilthoven, Jan Steenlaan 38, Bilthoven. Vanaf 13.00 uur kun je inschrijven en word je ontvangen met koffie, thee of ranja mét taart. Vanaf 13.30 uur wordt er gestart. Onderweg word je verrast met iets lekkers en ben je zoals gezegd te gast bij diverse bedrijven en instellingen, waar je alles kunt vragen over hun producten en diensten. Na afloop gratis bitterballen en livemuziek, wederom bij het HNL. Drankjes en andere hapjes zijn dan voor eigen rekening (opbrengst naar het goede doel).

De goede doelen

De doelstelling van DeBiltByBike is een leuke fietsmiddag voor de bewoners van de gemeente De Bilt en omstreken, samen met familie en vrienden. Daarnaast wil de organisatie geld inzamelen voor twee goede doelen:

1. Stichting Hartekind. Deze stichting heeft als doel onderzoek te stimuleren om de overlevingskansen en kwaliteit van leven te verbeteren van kinderen met een hartafwijking.

2. Een Groene Speel-Leerplek in het Centrum van Bilthoven. Er komt een groene speel-leerplek voor alle generaties bij de Julianaschool, in samenwerking met Kinderopvang ’t Mereltje en de Centrumkerk Bilthoven.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor DeBiltByBike op de website van de organisatie: KLIK hier. De deelnemers betalen een beperkt bedrag van 10 euro voor volwassenen, 5 euro voor kinderen en 20 euro voor gezinnen. Daarvan gaat 100% naar het goede doel!

Voor meer informatie kun je hier terecht.

Kortom, een geweldig verzorgde middag met veel entertainment. Schrijf je nu alvast in om je te verzekeren van een plekje!

De Bilt by Bike Rotary De Bilt-Bilthoven 7 september 2019 De Bilt By Bike

Op weg om de route nog een keer na te rijden en te kijken of alles klopt

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht