Tap DELA partner van Samen voor De Bilt

Samen voor De Bilt Partnerschap Tap DELA Bilthoven

Samen de handtekening onder het partnerschap. V.l.n.r.: Samen voor De Bilt; Judith Boezewinkel, Tap DELA; Sanne Jacobs, Tamara Jansen en Nadia Gandon-Najib

Uitvaartorganisatie Tap DELA is partner geworden van Samen voor De Bilt: het  netwerk voor Maatschappelijk Betrokken Organisaties. Het was een feestelijk moment toen zij hun handtekening zetten om de samenwerking te bekrachtigen.

Uitvaartverzorgers Sanne Jacobs en Nadia Gandon-Najib willen met Tap Dela graag midden in de lokale samenleving staan en hun maatschappelijke betrokkenheid tonen.  Aansluiting bij het netwerk van Samen voor De Bilt brengt hen die mogelijkheid.

Ontmoetingen met Stichting Eet Mee

Nadia Gandon-Najib: “Als Tap DELA weten wij als geen ander dat het leven eindig is. Daarom steunen wij initiatieven die meer betekenis geven aan het leven. We sluiten ons graag aan bij Samen voor de Bilt. Op de Beursvloer vorige maand, georganiseerd door Samen voor De Bilt, hebben we al mooie matches gemaakt met verschillende lokale organisaties. Waaronder met Stichting Eet Mee, die ontmoetingen organiseert om eenzaamheid tegen te gaan. Ook gaan we een gastles over afscheid en uitvaart verzorgen op de Julianaschool.
Wij kijken uit naar verdere verdieping van de samenwerking met Samen voor De Bilt, en de mooie momenten en initiatieven die dit nog zal brengen voor De Bilt en omgeving.”

Ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen?

Samen voor De Bilt stimuleert ontmoetingen tussen lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wilt u met uw organisatie ook maatschappelijk betrokken zijn in de Biltse samenleving? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem daarvoor contact op met Samen voor De Bilt via judith@samenvoordebilt.nl of Judith Boezewinkel: 06 – 11 56 49 57

Samen voor De Bilt Partnerschap Tap DELA Bilthoven

Bij een bijeenkomst als deze hoort natuurlijk een taart

Tap DELA partner van Samen voor De Bilt

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht