Zwaan heeft de juiste slag te pakken!

Zwaan oefent de juiste slag op het ijs van IJsclub Het Biltsche Meertje

Deze zwaan heeft de juiste slag te pakken!

Zit u ook te popelen om de schaatsen weer eens onder te binden? Deze zwaan is alvast aan het oefenen voor het geval de IJsbaan van IJsclub het Biltsche Meertje (IJBM) nog open gaat. Het lijkt er op dat hij de slag intussen goed te pakken heeft!

Nog even oefenen en dan is het weer ijspret tot en met!

Het maakt dit leuke hondje helemaal niet uit dat het water IJSkoud is! Hij gaat gewoon lekker zwemmen!

Kunnen we al schaatsen hier?

Deze waaghalzen proberen het voor u uit.

IJsbaan De Bilt is nog niet open!

Hou het laatste nieuws over de opening van de IJsbaan in de gaten via de website van IJsclub het Biltsche Meertje (IJBM) 

Deze zwanen en meerkoeten houden het zwemwater voorlopig nog even open

Al blijft dat schaatsen toch trekken!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht