Gilde Personeel uitzendbureau voor alle branches!

Gilde Personeel Bilthoven

Timon, Paul, Kimberly en Erwin van Gilde Personeel maken het verschil

Vier jaar geleden startte Gilde Personeel als uitzendbureau voor de sectoren techniek, bouw, groen, schoonmaak en de horeca. Intussen is er wel wat veranderd en wordt Gilde Personeel steeds meer een uitzendbureau voor welhaast álle branches!

Verbreding

“Als lokaal uitzendbureau krijgen we steeds vaker de vraag of wij personeel kunnen leveren voor andere branches dan we tot voor kort deden,” vertelt Erwin Wever van Gilde Personeel. “Het afgelopen jaar zijn we steeds verder gaan verbreden en kunnen we personeel leveren voor de commerciële- en administratieve sector, maar ook voor winkeliers. Zo zoeken we bijvoorbeeld een winkelmedewerker voor een bakkerij en ook voor een groenteboer in de gemeente!

Grote diversiteit en lokaal

Inmiddels werken er via ons ruim 150 medewerkers in diverse branches. “Zo werken er vele medewerkers op het RIVM-terrein in de logistiek, zijn andere collega’s weer actief in het groen, de bouw en zoals benoemd steeds vaker als administratief- of secretarieel medewerker op bijvoorbeeld de crediteuren- of salarisadministratie,” vervolgt Erwin. “Ook commerciële functies vullen wij steeds vaker in. Bovendien zijn we een echt lokaal uitzendbureau. Van onze 150 personeelsleden zijn er 140 in de directe regio actief.”

Carrière switch

Steeds vaker helpt Gilde Personeel mensen aan een nieuwe carrière. “Onlangs kregen we een oudere medewerker op bezoek, die na 30 jaar op straat kwam te staan door een faillissement,” vertelt Paul Hurkmans van Gilde Personeel. “Veel ervaring, maar helaas geen papieren. We hebben hem kunnen plaatsen in de logistiek en zorgen voor een gedegen opleiding en voor de nodige papieren, zodat hij een nieuwe carrière kan opbouwen in een voor hem nieuwe en uitdagende branche. Dat maakt ons werk zo leuk!”

Team

Ook het Gilde-team groeit gestaag. Timon de Jong, nu nog als stagiair aan het werk, zal het team na deze stageperiode definitief komen versterken. Binnenkort komt er ook nog een vijfde medewerker bij op kantoor en dan is het Gilde-team op sterkte, klaar voor de toekomst. Ook Tezamen vormen zij een klein, maar dynamisch uitzendbureau, dat goed contact houdt met hun klanten én de medewerkers. Als je voor Gilde Personeel werkt, ben je deel van een enthousiast team. Niet voor niets heeft Gilde Personeel een stabiele en gestaag groeiende groep medewerkers!

Op zoek naar een baan óf personeel nodig?

Kortom, ben je op zoek naar een leuke baan – ook voor enkele uren in de week! – neem dan contact op met Gilde Personeel. Dit geldt eveneens voor bedrijven die op zoek zijn naar personeel! Gilde Personeel gaat voor u aan het werk!

Bel of mail voor een baan, personeel én/of payrolling

Gilde Personeel
P.C. Staalweg 70
3721 TJ Bilthoven
030 633 8672
info@gildepersoneel.nl
www.gildepersoneel.nl

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht