Peter Buwalda doet Bilthoven aan

Peter Buwalda Signeert Bilthovense Boekhandel Bilthoven

Voordat Peter Buwalda start met signeren leest hij een paar bladzijden uit zijn nieuwe boek Otmars Zonen voor

Schrijver Peter Buwalda was kort in Bilthoven om zijn nieuwste boek Otmars Zonen te signeren. Voordat hij begon, las hij een stukje uit zijn boek voor. Dit was de eerste keer dat hij een stuk uit zijn nieuwe boek voorlas, op die ene regel na bij DWDD. Hij vertelde, dat het niet zijn gewoonte was om voor te lezen en het eigenlijk niet zo leuk vond: “Maar vooruit, eens moet de eerste keer zijn.”

Het was bovendien de eerste dag van Peter Buwalda’s tour door Nederland en deed direct al Bilthoven aan! Er waren velen op de signeersessie afgekomen en het was gezellig druk bij de Bilthovense Boekhandel. Peter nam alle tijd voor het signeren en schreef een korte persoonlijke boodschap voor de boekeneigenaren.

Peter Buwalda Signeert Bilthovense Boekhandel Bilthoven

Het eerste boek dat Peter Buwalda signeert is voor de Bilthovense kunstenaar Mirjam Roest

Peter Buwalda Signeert Bilthovense Boekhandel Bilthoven

Er volgen nog vele boeken

Peter Buwalda Signeert Bilthovense Boekhandel Bilthoven

Voor iedereen een persoonlijke tekst

Peter Buwalda doet Bilthoven aan

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht