Larenstein Noord viert 10 jarig bestaan

BCB Larenstein Bilthoven 10 jaar

Organisatoren Johan van Doorn (Schildersbedrijf Joh. van Doorn) Gerard Spronk (Stukadoorsbedrijf Living) en Erwin Wever (Uitzendbureau Gilde Personeel) bij het speciaal gemaakt Larenstein-evenementenbord

De ondernemers van Larenstein Noord vierden onlangs hun 10-jarig bestaan. Om dit te vieren namen zij de mei-bijeenkomst van Business Contact De Bilt (BCB) voor hun rekening met een gezellige borrel en barbecue. Naast de BCB waren er ook vele andere ondernemers uitgenodigd.

Johan van Doorn van het gelijknamige schildersbedrijf, sprak de aanwezigen toe, vertelde over de geschiedenis van Larenstein en benadrukte het belang van de samenwerking tussen de ondermens op Larenstein onderling en ook de samenwerking met de ondernemers in de gemeente De Bilt. Vele ondernemers maakten gebruik van de uitnodiging, het was dan ook gezellig druk!

Deze bijeenkomst is gezamenlijk georganiseerd door de volgende ondernemers: Gilde Personeel, A-Quadraat, Huussen Elektro, Weltevreden B.V., Joh. van Doorn, Rocketstyle, YourInternational, QBuild, SamenInGeld en Living.

BCB Larenstein Bilthoven 10 jaar

Onder ‘De Boog’ werd de gezellige borrel en barbecue gehouden en vrijwil iedereen was op de fiets

Larenstein Noord viert 10 jarig bestaan

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht