Vierde ALS Lenteloop brengt 210.000 euro op!

ALS Lenteloop 2019 Bilthoven

Ook voor de 10 km hebben vele honderden zich opgegeven

Vanmiddag vond de vierde ALS Lenteloop plaats in Bilthoven. Meer dan 1.300 lopers en wandelaars uit heel Nederland kwamen naar Bilthoven om aan de ALS Lenteloop mee te doen. Er waren diverse afstanden, van een ALS Special van 500 meter voor mindervaliden tot en met een 10 km loop door de bossen van Bilthoven.


Om twee uur precies klonk het startschot voor de kidsrun van 2,5 km, daarna startte de 5 km, de 10 km, de wandelaars, om half vier startte de ALS Special. Meer dan 200 vrijwilligers maakten het evenement mogelijk. Uiteindelijk stond de opbrengstteller op 210.000 euro! De bijbehorende cheque werd overhandigd aan Vincent Cornelissen, de initiatiefnemer van dit fantastische evenement!

Op de parkeerplaats van het Emmaplein vond naast het loopevenement ook een fantastisch muzikaal programma plaats. DJ Celeste Copini startte en zorgde voor de sfeer op het feestplein. Hermes Houseband speelde aan het eind van de middag de sterren van de lucht.

Het weer was ondanks de dreigende luchten prima, al klaagden veel lopers dat het behoorlijk warm was. Het was een geweldig evenement met een enorme opbrengst die geheel ten goede komt aan onderzoek naar ALS en Hospice Demeter, die een speciale ALS-afdeling gaat opstarten, het ‘Mauritshuis’.

KLIK de link onderaan dit bericht voor nog meer foto’s en nabestellingen!

ALS Lenteloop 2019 Bilthoven

De ALS Special is onderweg met Vincent Cornelissen voorop!

ALS Lenteloop 2019 Bilthoven

Start van de Kidsrun 2,5 km. Ouders en kinderen onderweg voor het eerste evenement van vandaag

ALS Lenteloop 2019 Bilthoven

De finish van de kidsrun was een heel leuk schouwspel

ALS Lenteloop 2019 Bilthoven

Daar ging de 5 km op pad

ALS Lenteloop 2019 Bilthoven

Ook hier weer spectaculaire  finishes

ALS Lenteloop 2019 Bilthoven

Deze groep liep als één blok!

ALS Lenteloop 2019 Bilthoven

De winnaar van de 10 km!

ALS Lenteloop 2019 Bilthoven

De wandelaars zijn onderweg!

Sanne van der Zee en Els van Stratum

Deze dames vieren al een feestje voor de finish van de 5 km wandelen

ALS Lenteloop 2019 Bilthoven

De cheque met het eindbedrag van 210.000,- euro wordt overhandigd aan Vincent Cornelissen

ALS Lenteloop 2019 Bilthoven

Hermes House Band speelt weer de sterren van de lucht en zorgt voor een geweldige after party!

Vierde ALS Lenteloop brengt 210.000 euro op!

KLIK hier voor nog meer foto’s en nabestellingen!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht