Mantelzorg Festival gezellig en druk

Mantelzorg Festival Berg en Bosch Bilthoven

Berg en Bosch is omgetoverd tot een festivalterrein!

Vanmiddag werd het eerste en zelfs voor Nederland unieke Mantelzorg Festival “Een goed gevoel” gehouden. Het was een bijzonder en gezellig uitje voor mantelzorgers èn hun partner of familie op het mooie Berg en Bosch-terrein rondom de kapel.

Het Festival bestond uit een Goed Gevoel Markt, muziek, lekker eten en drinken en fijne activiteiten om te doen. Er werden workshops en diverse activiteiten georganiseerd. Zo kon je een rondje maken in de Riksja, een sportclinic volgen, wijn proeven, een biologisch boeketje samenstellen met Iris Plukt, bonbons versieren bij Bonbon Margo, een kruidenthee maken van Agnes Kruiden, ontspannen in de loungehoek van IDEA Bibliotheek, een Ibizaketting maken en nog veel meer! Bovendien was er livemuziek van de Sunshine Soldiers!

Het weer zat mee. Droog en af en toe zelfs een zonnetje en (nog) niet te warm!

Mantelzorg Festival Berg en Bosch Bilthoven

Veel stands en evenzovele workshops

Mantelzorg Festival Berg en Bosch Bilthoven

De Sunshine Soldiers zorgen voor een aangenaam muzikaal sfeertje

Mantelzorg Festival Berg en Bosch Bilthoven

Een gezellige foodtruck vol met de lekkerste taart

Mantelzorg Festival Berg en Bosch Bilthoven

Velen willen graag even mee met de riksja

Mantelzorg Festival Berg en Bosch Bilthoven

Op de foto bij Bea Blauwendraat, terwijl de Sunshine Soldiers zingen ‘Oh, wat ben je mooi, etc.’

Mantelzorg Festival Berg en Bosch Bilthoven

De Sportcoach van MENS De Bilt daagt de aanwezigen uit voor een potje badminton

Mantelzorg Festival gezellig en druk

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht