Vrijwilligers Open Monumentendag De Bilt 2019 BEDANKT!

Open Monumentendag De Bilt 2019

Vele vrijwilligers van de Open Monumentendag De Bilt 2019 hadden zich verzameld bij Atelier De Kooi voor een afsluitend drankje. Voorzitter Romana Engeman bedankt alle vrijwiligers en maakt bekend dat deze dag 1439 belangstellenden de monumenten bezochten!

Afgelopen zaterdag was veel te doen in De Bilt. Ook de jaarlijkse Open Monumentendag De Bilt vond plaats. Vele Plekken van Plezier waren open voor het publiek. Op alle locaties waren vrijwilligers in de weer om de bezoekers te ontvangen, verhalen te vertellen en te voorzien van een kopje koffie. De vrijwiligers waren aan het eind van de dag uitgenodigd voor een afsluitende borrel in het Atelier De Kooi van Jits Bakker, alwaar zij werden verrast met een gezellige bijeenkomst met een drankje en iets lekkers.

Wij namen ook een kijkje bij Sluishoef, waar in de Oranjerie een Pop-up Theetuin was ingericht voor Connect by Music georganiseerd door de Soroptimisten De Bilt-Bilthoven.

Open Monumentendag De Bilt 2019

Bij Atelier De Kooi klonk de hele dag Cubaanse muziek en zang

Open Monumentendag De Bilt 2019

Het Beelden labyrint in de tuin van De Kooi wordt steeds mooier

Open Monumentendag De Bilt 2019

Sluishoef in volle glorie

In de prachtige oranjerie van Sluishoef is een Pop-up Theetuin ingericht om geld in te zamelen voor Connect by Music georganiseerd door de Soroptimisten De Bilt-Bilthoven

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht