Bazar en Rommelmarkt WVT van start!

WVT Bazar Rommelmarkt Bilthoven

Woonaccessoires zo ver al je kunt kijken op de bazar

Vandaag is de tradionele Bazar en Rommelmarkt om precies drie uur van start gegaan. De bazar biedt vele leuke koopjes op allerlei gebied. Ook het Rad van Avontuur is dit jaar weer van de partij met vele leuke prijzen. Een megafestatie voor jong en oud.

Direct al om drie uur was het enorm druk. Vele kooplustigen verzamelden zich al vanaf half twee voor de deur van WVT. Iedereen kwam zo met zijn eigen voorkeuren voor spulletjes. De een voor LP’s, de ander voor servies, weer een ander op zoek naar een leuke lamp en dat alles voor de meest interessante prijzen.

De Bazar en Rommelmarkt is vandaag vrijdag 1 noveber tot 22.00 uur en zaterdag 2 november 2019 vanaf 10.00 tot 15.00 uur!

WVT, Talinglaan 10, Bilthoven

www.vvsowvt.nl

WVT Bazar Rommelmarkt Bilthoven

Ook glaswerk is dit jaar weer heel populair

WVT Bazar Rommelmarkt Bilthoven

Boeken keurig op rubriek en voor elk wat wils

WVT Bazar Rommelmarkt Bilthoven

Barbies per meter

WVT Bazar Rommelmarkt Bilthoven

Serviesgoed is elk jaar goed voor heel veel verkoop

WVT Bazar Rommelmarkt Bilthoven

Heel veel speelgoed

WVT Bazar Rommelmarkt Bilthoven

Het Rad van Avontuur ook dit jaar weer; je kan niet zonder!

WVT Bazar Rommelmarkt Bilthoven

De parkeerplaats voor fietsen is overvol!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht