Aanstaande vrijdag Appeltaartconcert in Het Lichtruim

IDEA Bibliotheek Zeist Appeltaartconcert

Het trio bestaat uit zangeres Karin Strobos, Michiel Holtrop (viool) en Ernst Munneke (piano)

Vrijdag 15 november 2019 om 14.00 uur vindt het eerste Appeltaartconcert in Bilthoven plaats in het theater van Het Lichtruim. Onder het motto klassieke muziek voor iedereen! spelen topmusici een mooi programma van diverse componisten. De toegang is gratis. Aanmelden (i.v.m. voldoende appeltaart) kan via IDEA Cultuur of loop binnen bij Bibliotheek IDEA Bilthoven.

Het klassieke trio staat onder leiding van Michiel Holtrop (viool) artistiek leider van Stichting Appeltaartconcerten en wordt verder gevormd door zangeres Karin Strobos en pianist Ernst Munneke. “We willen ons publiek raken en ontroeren. De Appeltaartconcerten zijn ook een bijzonder moment om met elkaar in contact te zijn. En wij menen dat het hebben van mooie, gedeelde ervaringen bijdraagt bij aan een zinvol leven,” vertelt Michiel.

Organisator Sanne van der Zee van IDEA Cultuur zegt dankbaar te zijn om dit Appeltaartconcert aan te kunnen bieden. ”Dit stelt mensen in de gelegenheid een concert te bezoeken, die of een bezoek aan een klassiek concert niet kunnen veroorloven, of niet mobiel genoeg zijn om naar de bekende concertpodia te gaan.” In de pauze is er vanzelfsprekend Appeltaart die wordt gebakken door BonBonMargo uit De Bilt.

Theater Het Lichtruim, Planetenbaan 2, 3721 LH Bilthoven.

KLIK hier voor meer informatie over Stichting Appeltaartconcerten

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht