Cliënten Reinaerde lunchen met ambtenaren Gemeente De Bilt

Samen voor De Bilt Online Lunch Reinaerde Schaapskooi gemeente De Bilt. Foto: Hans Lebbe / HLP images

Martijn, Femke en Lise van Reinaerde genieten van de heerlijke lunch en het aangename gezelschap

In het knusse theehuisje van de Schaapskooi troffen ze elkaar: Cliënten Martijn en Femke van Reinaerde en Harry en Gerdi van gemeente De Bilt. Niet live, maar online. Tijdens een gezellige lunch zaten ze achter de computer. Martijn en Femke praatten honderduit met de ambtenaren, alsof er geen laptopscherm was.

Nieuwe mensen ontmoeten

Vanwege de corona zien mensen elkaar minder,  terwijl de behoefte aan sociaal contact onverminderd groot is. Een manier om toch nieuwe mensen te ontmoeten, is online.

Krachten bundelen

Stichting Eet Mee en Samen voor De Bilt bundelden hun krachten en organiseerden samen een aantal online lunches. Stichting Eet Mee organiseert namelijk ontmoetingen via etentjes bij mensen thuis. In deze coronatijd zijn dat video-etentjes. Samen voor De Bilt organiseert ontmoetingen tussen mensen uit verschillende werelden.
Met de online etentjes van Eet Mee hebben mensen uit het netwerk van Samen voor De Bilt nu gelegenheid elkaar toch te ontmoeten. Zowel voor de ambtenaren als de cliënten was de lunch erg leuk en waardevol. En voor gemeente De Bilt is dit een ideale manier om toch haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

Naar de burgemeester

De lunch krijgt voor Femke nog een leuk staartje. Harry van gemeente De Bilt beloofde namelijk om aan de burgemeester te vragen of Femke een keer op bezoek mag komen. Dan is de grootste wens op haar bucketlist vervuld.Burgemeester Potters heeft inmiddels laten weten dat Femke van harte welkom is na coronapandemie, zodat ze elkaar dan ook veilig de hand kunnen schudden.

Ook online lunchen?

Wilt u ook andere mensen ontmoeten en kennis maken tijdens een online etentje? Neem dan contact met op met Annelies Kastein van Stichting Eet Mee via tel: 030 – 221 34 98 of  info@eetmee.nl

Cliënten Reinaerde lunchen met ambtenaren Gemeente De Bilt

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht