FC De Bilt 1 met 5-3 winst de winterstop in

Het beslissende doelpunt van Tom Karst, die het eerste voorbij de tegenstander bracht 4-3!

Het was afgelopen zaterdagmiddag wel even heel spannend. Kort na aanvang van de wedstrijd tegen Be Fair 1 uit Waddinxveen, stond de thuisploeg al snel op 0-3 achterstand! Gelukkig kwam het eerste van FC De Bilt daarna goed op gang en gingen de rust in met 2-3.

Na de rust had het eerste het spel beter onder controle en werden de aanvallen van Be Fair goed onderschept, terwijl FC De Bilt een aanvallende pot voetbal speelde. Na de gelijkmaker hadden de mannen de smaak goed te pakken en het kon niet uitblijven dat er een vierde goal gescoord zou worden. Het was een prachtig doelpunt van Tom Karst, die zorgde dat FC De Bilt voorbij de tegenstander ging met 4-3. Uiteindelijk werd het door een fout in de verdediging van Be Fair nog 5-3 ook!

Het eerste van FC De Bilt kan met deze gewonnen wedstrijd met een rustig gevoel de winterstop in.

Het was regelmatig druk voor het doel van de tegenstander

De tegenstander was het aan alles gelegen om de 0-3 vast te houden

Langzaam kwam de thuisclub in het spel en werden de aanvallen adequaat afgeslagen

Het duurde dan ook niet lang tot dat het eerste doelpunt voor de thuisploeg viel

Nogmaals het mooiste moment in de wedstrijd waarmee de tegenstander op achterstand werd gezet