Nieuwjaarsconcert HF Witte Centrum

Nieuwjaarsconcert HF Witte met het Groot Harmonieorkest van de Koninklijke Biltse Harmonie

HF Witte Centrum organiseerde vandaag het traditionele Nieuwjaarsconcert met het Groot Harmonieorkest van de Koninklijke Biltse Harmonie, dat voor de laatste keer o.l.v. Johan Boonekamp stond. Het is altijd weer bijzonder naar zo’n topklasse harmonieorkest te kunnen luisteren in een aansprekende ambiance van het HF Witte Centrum. Het orkest speelde een keur aan muziek, van klassiek tot mars, van The Beatles tot Adèle en altijd even mooi gearrangeerd én gespeeld, met zang van Marie José Tiemstra.

Een aantal uitvoeringen werden gezongen door Marie José Tiemstra, die opende met Happy New Year van ABBA. Zij vertolkte ook liederen van Willeke Alberti en Vera Lynn. Omdat het de laatste keer was dat Johan Boonekamp op de bok stond, had hij één laatste wens om samen met Els Firet nog één keer het  emotionele Gabriella’s Sång uit de film ‘As it is in heaven’ uit te voeren. De klanken waren hemels en ontroerend.

Het concert werd georganiseerd door het HF Witte Centrum en onder andere aangeboden aan de relaties en gasten van HF Witte. De ambiance was even overweldigend als het concert zelf. Door het HF Witte-team onder leiding van Ronald van Leeuwen was een topsfeer gecreëerd, met een geweldige zaalaankleding en mooie verlichting. Na afloop waren er drankjes voor de gasten en heerlijke hapjes op prachtig opgedekte schalen. De gehele regie was in handen van HF Witte Centrum.

Het Nieuwjaarsconcert startte met Happy New Year van ABBA

Marie José Tiemstra verzorgde het vocale deel van het concert

In een fantastische ambiance van HF Witte

Diverse spetterende solo’s viel het publiek ten deel

Veel enthousiasme van het publiek

Het orkest presteerde op topniveau

Johan Boonekamp stond voor het laatst op de bok

Radetzky Mars: meeklappen geblazen!

Op speciaal verzoek van Johan Boonekamp nog eenmaal Els Firet met het emotionele Gabriella’s Sång uit de film ‘As it is in heaven’

Na afloop ontmoeten met een glas glühwein en een hapje

Prachtig verzorgde schalen met de lekkerste hapjes

Even bijpraten met bekenden

Nieuwjaarsconcert HF Witte Centrum

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    HF Witte Centrum meer dan 40 jaar hét middelpunt van De Bilt - DeBiltinBeeld.nl
    28 september 2017 op 15:06

    […] Nieuwjaarsconcert 2017 […]

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.