Weeshuis van de Kunst van start in 2018

Weeshuis van de Kunst Nieuwjaarsconert 2018

In een afgeladen Weeshuis van de Kunst vond de aftrap voor 2018 plaats

Met het Nieuwjaarsconcert van afgelopen vrijdagavond, is het seizoen van het Weeshuis van de Kunst officieel geopend. Voor deze avond stonden een aantal optredens op het programma van onder andere Trio Bel Ami, met special guest Sven Boogert. Daarnaast traden ook een aantal leerlingen op van de Music Talent Academy van het Kunstenhuis Zeist/De Bilt. Een gevarieerd programma met vele verrassingen! Bovendien werd er een inzameling gehouden voor de Prinses Maxima Manege. Deze manege is een erkend hippisch therapeutisch centrum voor mensen met en zonder beperkingen.

3 jaar Weeshuis

Het Weeshuis van de Kunst is tegenwoordig gevestigd op de Prof. Dr. Asserweg 2 in De Bilt. Een kleine zaal die deze avond overigens bomvol zat, zorgt voor een gezellige en intieme sfeer. Bovendien bestaat het Weeshuis van de Kunst dit jaar alweer 3 jaar. Ze zijn bekend geworden van onder andere de serie ‘Echt Gebeurde Verhalen’, die ook dit jaar weer een vervolg krijgt. De eerste is alweer op 2 februari a.s.. Ook staan er voor dit jaar weer leuke bands geprogrammeerd. Op 8 maart a.s., op Wereld Vrouwendag, zoekt het Weeshuis nog naar mannen die deze avond willen koken!

Bijzondere evenementen

Het Weeshuis van de Kunst kijkt ook terug op succesvolle evenementen de afgelopen drie jaar. Het optreden van Harry Sacksioni en een avond met Claudia de Breij moeten in ieder geval hierbij worden genoemd. “Sommige mensen geloofden gewoonweg niet dat wij deze toppers in huis hadden,” vertelt Pauline Wijnen van het Weeshuis van de Kunst. “Maar het was echt waar! We hopen natuurlijk ook dit jaar weer bijzondere evenementen te organiseren.”

Burenborrel en gastoptredens

Het Nieuwjaarsconcert, dat tevens ook burenborrel was, geeft alle hoop dat het dit jaar weer erg leuk gaat worden met veel publieke belangstelling. Het publiek was deze avond werkelijk van jong tot oud; een leuke mix van geïnteresseerden. Ze genoten allen van een bijzonder optreden van het vrouwelijke a capella-trio Bel Ami dat bestaat uit: Anita van Soest, Miranda van Soest en Ilse Gabel. Verder traden talenten op als Rosa, Anniek, Ida, Simon, Famke, Sune en Thijs, een afwisselend optreden van zang, trompet en cello.

Trio Bel AMI

Trio Bel AMI – delen de liefde voor het zingen en zijn zeer geïnspireerd door de samenklank van driestemmig a capella repertoire. Ze zingen repertoire uit alle windstreken, met een swingende bewerking van popklassiekers, musical en- of kerstrepertoire overtuigt Bel AMI door haar krachtige expressie en mooie samenklank.

Weeshuis van de Kunst Nieuwjaarsconert 2018

Pauline Wijnen vertelde over drie jaar Weeshuis én wat er allemaal dit jaar op stapel staat en de aankondiging van de terugkerende Burenborrel

Weeshuis van de Kunst Nieuwjaarsconert 2018

Rosa op gitaar

Weeshuis van de Kunst Nieuwjaarsconert 2018

Trio Bel AMI met Miranda van Soest, Ilse Gabel en Anita van Soest

Weeshuis van de Kunst Nieuwjaarsconert 2018

Simon op cello

Weeshuis van de Kunst Nieuwjaarsconert 2018

Thijs, Sune en Anniek tijdens een imposant optreden op trompet

KLIK hier voor de agenda van het Weeshuis van de Kunst!

Voor meer foto’s en bestellingen, KLK HIER!

Nog even terugkijken en lezen over de avond met Claudia de Breij? KLIK hier!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht