Vandaag en morgen Gluren bij de Buren!

 Aftrap Gluren bij de Buren De Bilt 2018

Tijdens de aftrap trad gisteren het saxofoonkwartet Xasaxa op o.l.v. Ankie de Niet met stukken van Edvard Grieg, Georg Gershwin en Astor Piazzolla

Vandaag zaterdag 17 en morgen zondag 18 maart is het alweer de 10e editie van Gluren bij de Buren in De Bilt. Een evenement vol bijzondere kennismakingen op vele locaties in de gemeente met artiesten en hier en daar beeldende kunstenaars. Gisteren werd deze editie officieel afgetrapt door wethouder Hans Mieras in de Mathildezaal van het gemeentehuis, in de aanwezigheid van vele artiesten en gastvrouwen en -heren.

Vandaag en ook morgen zijn op 22 locaties optredens te zien, die telkens om 14.00, 15.00 en 16.00 uur plaatsvinden. Elk optreden duurt 20 tot 30 minuten, zodat er tijd genoeg is om een volgend adres te bezoeken. Het is een interessant en gevarieerd programma van artiesten en kunstenaars, die net als de gastvrouwen en -heren, dit allemaal belangeloos meedoen. De optredens zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage is zeer welkom. Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting Kunst en Cultuur De Bilt.

Bijgaand een impressie van de aftrap en van vorige edities, om alvast in de stemming te komen. Kortom, ga vandaag en morgen op pad om de cultuur in De Bilt en Bilthoven op te snuiven!

 

Aftrap Gluren bij de Buren De Bilt 2018

De aftrap van Gluren bij de Buren De Bilt 2018 werd verricht door wethouder Hans Mieras

Aftrap Gluren bij de Buren De Bilt 2018

Ook Fiddlers Green treedt op dit weekend. Op zondag de 18e op de Iepenlaan 115, Bilthoven, met Ierse volksmuziek

Inleider Inge Fuijkschot tijdens de aftrap

Aftrap Gluren bij de Buren De Bilt 2018

Muziek op de oosterse luit de Saz. Zaterdag de 17e te horen in het Weeshuis van de Kunst, Prof Dr. T.M.C. Asserweg 2 in De Bilt

Gluren bij de buren 2017 op Sandwijck

Gluren bij de Buren 2017 in Villa Sandwijck aan de Utrechtseweg 305. Ook dit jaar weer en wel op zondag de 18e maart

Gluren bij de Buren Kees van der Poel

Ook Kees van der Poel is dit jaar weer present op zondag de 18e bij Woongroep ‘Lugtensteyn’, Orionlaan 3-59, Bilthoven

Gluren bij de Buren Promotion Galerie Mi Bilthoven

Op zondag de 18e treedt de band Promotion op in Galerie Mi aan de Beethovenlaan 13 te Bilthoven, met Anneke Iseger als zangeres! Hier te zien in 2016

 Gluren bij de Buren Chespa Jazz De Bilt

Chespa Jazz treedt ook dit jaar op. Kerklaan 73A, De Bilt en wel op zaterdag de 17e

Het volledige programma is hier te vinden!

Programma-wijzigingen!

In het voor zaterdag 17 maart aangekondigde programma is een fout geslopen: Het adres bij Nr. 8 Julianalaan 172 moet zijn Julianalaan 270!

Het voor zaterdag aangekondigde optreden van Ladies of Jazz op de Soestdijkseweg-Zuid 93 gaat niet door en wordt vervangen door een optreden van Dirk & Paul van der Veer: Meerstemmige zang begeleid door 2 gitaren.

Helaas kan de tentoonstelling van keramiek van Bart Keizer op zondag 18 maart bij de woongroep “Lugtensteyn” (Orionlaan 3-59) wegens ziekte geen doorgang vinden.

Vandaag en morgen Gluren bij de Buren!

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

  • Aanstaand weekend Gluren bij de Buren 2017 - DeBiltinBeeld.nl
    17 maart 2018 op 12:35

    […] KLIK hier voor de 2018 editie! […]

  • Sfeervol gluren bij de buren op Sandwijck - DeBiltinBeeld.nl
    17 maart 2018 op 12:36

    […] KLIK hier voor de 2018 editie! […]